Szemészeti szakrendelés az Isis Optikában

Az Isis Optika szemészeti szakrendelésén dr. Németh Orsolya szemész szakorvos minden olyan vizsgálatot el tud végezni, amit a kórházban is megtehetne, de itt előzetes időpont egyeztetés után szinte azonnal tudjuk fogadni. A vírusfertőzés jelentette kockázat is jóval kisebb, hiszen az egyeztetett időpont miatt gyakorlatilag nem is találkozik mással a páciens. Emellett nagyon szigorúan vesszük a fertőtlenítést és a távolságtartást is.
Az elérhető vizsgálatok típusai: felnőtt és gyermek szemészeti vizsgálat; jogosítvány; szemfenék vizsgálat; kontaktlencse; diabétesz.
Egy látásvizsgálat nemcsak egy később esetleg súlyossá váló szembetegség első tüneteit tárhatja fel, hanem a magas vérnyomás, vagy a cukorbetegség jeleit is. A gyakori fejfájás, rossz közérzet kiváltó oka is lehet sok esetben az éleslátás és dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő szemüveg. A megfelelően korrigált éleslátásnak köszönhetően viszont sikeresebbek lehetünk a munka, a sport vagy tanulmányaink során.
További információ: 06/94/325-483. A szemészeti szakrendelésre itt foglalhat időpontot: https://www.isisoptika.hu/#idopont_foglalas