Progresszív lencse: egyetlen szemüveggel távolra és olvasáshoz

Ha közelre és távolra is rosszul lát, akkor önnek a progresszív lencséjű szemüveg a jó választás, amely egyszerre mindkét problémára megoldást jelent.
Az idő előrehaladtával romlik a látásunk, akár közelre, akár távolra nézünk. Erre kínálnak megoldást a progresszív lencsék (vagy más néven multifokális lencsék), amelyek megszámlálhatatlanul sok fókuszponttal rendelkeznek, így nemcsak távolra és közelre, hanem bármilyen távolságra éles képet biztosítanak. A progresszív jelző a dioptria fokozatos (azaz progresszív) változására utal. A folyamatos innovációnak köszönhetően a progresszív lencsék széles, torzításmentes látómezőt, tiszta látást biztosítanak. Ráadásul így megelőzhető az a fajta fejfájás, amit az okoz, hogy idővel a szemlencsénk is veszít a rugalmasságából.
Ha nem elégszik meg a normál progresszív lencsével, akkor a személyre szabott progresszív szemüveglencse lehet az Ön számára a megoldás, mely a viselő egyéni sajátosságait, szemüvegviselési szokásait és életstílusát is figyelembe veszi. A konzultáció és szemvizsgálat során az Isis Optika szemész szakorvosa minden fontos információt begyűjt majd Önről, annak érdekében, hogy személyre szabott szemüveglencsét kapjon kézhez.
A prémium kategóriás progresszív szemüveglencsék még többet tudnak: igazodnak az Ön életstílusához és mindennapi tevékenységeihez, így biztosítanak Önnek tiszta és természetes látást minden távolságra. A modern életstílus és a digitális eszközök mindennapi használata kihívást jelent a szemeink számára. Ennek ellenére a legtöbb szemüvegviselő nincs tisztában azzal, hogy a napi rutinjához, életviteléhez választott szemüveglencsék mennyit javíthatnak az életminőségén. Prémium kategóriás progresszív lencsénk több különböző típusban érhető el, ezek mindegyike különböző vizuális igényeket elégít ki.
Gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyi időt vesz igénybe, míg a szem megszokja a progresszív lencsét? Ez a tanulási folyamat egyéntől függő, egyeseknél néhány óra múlva természetessé válik a multifokális szemüveg használata, másoknál eltart néhány hétig is. Jellemző az is, hogy minél magasabb minőséget képvisel a lencse, annál rövidebb ez az idő. A legtöbb esetben „észrevétlen” a tanulási folyamat vége, egyszerűen csak teljes természetességgel használjuk egész nap a szemüvegünket. Egy biztos: az Isis Optika szemész szakorvosa és látszerészei mindent tudnak, ami hozzásegítheti Önt az éleslátáshoz, bármilyen távolról. Vagy közelről.